Klassiek Homeopaat Peter Guinée

De wereld is momenteel in de greep van Corona en vaccinaties, het lijkt bijna of er nog maar een ziekte en een oplossing, vaccinatie, bestaat. Er zijn sterk tegengestelde meningen over allerlei vragen zoals waar en hoe is het ontstaan, hoe gevaarlijk is het en voor wie, hoe betrouwbaar zijn Covid testen, wat zegt massaal testen eigenlijk, wat is de beste manier om er mee om te gaan, hoe effectief, hoe objectief getest zijn de volkomen nieuwe vaccins en hoe groot is het risico van de bijwerkingen, en heel belangrijk welke andere wegen zijn er om met deze ziekte om te gaan.

Er is een massa informatie beschikbaar maar de kritische stem wordt sterk weg gecensureerd door de mainstream media en alle machtige sociale media platforms en als je in deze wereld niet thuis bent is het moeilijk om het kaf van het koren te scheiden.

Ik ben zeer kritische over dit hele onderwerp, maar ik respecteer ieders vrije keuze hierin en zal in mijn begeleiding geen oordeel over iemands keuze geven. Wel kan ik een individueel advies geven op basis van uw situatie en gezondheid.

Ik kan hier door mijn jarenlange specialisatie op het gebied van vaccinaties begeleiding aanbieden langs de volgende wegen:

  • Antwoord geven op uw vragen rond dit thema in de vorm van een telefonisch of afspraak consult. Vragen als: ‘ik weet niet wat ik moet doen’, wat zijn de risico’s van wel of niet vaccineren, of ‘wat zijn de risico’s van Corona’, ‘op welke manieren kan ik me beschermen anders dan vaccineren.
  • Als u besluit te vaccineren kan ik dit begeleiden met homeopathische middelen om bijwerkingen zoveel  mogelijk te voorkomen.
  • Homeopathische preventie van complicaties van Corona. De homeopathie heeft hier veel te bieden, elders in de wereld in landen als India en Cuba wordt homeopathische preventie op grote schaal toegepast.
  • Nabehandeling van zowel vaccinatie als Corona complicaties zoals de lange termijn gevolgen.
  • Ook behandeling van Corona is mogelijk.
  • De beste bescherming tegen complicaties van Corona is een goede algemene gezondheid. Behalve natuurlijk een goede levensstijl kan door homeopathische constitutie behandeling de algemene gezondheid verbeterd worden. En die beschermt tegen elk virus, virus mutatie, bacterie enz.
  • Vaccinatie richt zich alleen op het specifieke afweersysteem en gaat de strijd aan met een virus, maar een virus is ook niet gek en gaat muteren, de strijd is eindeloos.
  • Verderop vermeld ik een lijst van betrouwbare kritische bronnen, die ik vaak al jarenlang volg en ook ken ik de mensen erachter vaak persoonlijk.

Belangrijkste punt dat meestal onbesproken blijft in de discussie zijn de vooronderstellingen die als waar worden aan genomen:

‘Vaccins worden onafhankelijk en zorgvuldig getest en geregistreerd, de bijwerkingen worden zorgvuldig geregistreerd en geëvalueerd, er zijn geen betere alternatieven, een gevaccineerde bevolking is gezonder dan een ongevaccineerde bevolking.’

Al deze vooronderstellingen zijn zeer discutabel maar dit gebeurd niet.

Enkele betrouwbare bronnen, meestal kunt u zich ook abonneren op een actuele nieuwsbrief:

Dit is een prachtig helder interview over Corona met Dr.  Andrew Wakefield, een moedige Engelse arts die luisterde naar ouders van autistische kinderen en vervolgens slachtoffer werd van een ware hetze.